Vlees, dat is volop te koop bij de supermarkt. Of bij de slager om de hoek, als je het geluk hebt dat je er zo eentje in de buurt hebt zitten. Je kunt op beide plekken prima terecht voor het vlees dat je dagelijks eet. De hamburgers, speklapjes, kipfilets: alles wat met regelmaat op onze borden belandt. Ben je echter op zoek naar iets bijzonders, iets voor een speciale maaltijd of iets om jezelf eens echt iets bijzonders te gunnen, dan is het vaak wat verder zoeken dan de winkels bij jou in de buurt. Gelukkig kun je ook vlees online bestellen, en hier zijn het juist die bijzondere stukken vlees die volop in de aandacht staan.

Het ene stuk vlees is het andere niet

Iedereen die regelmatig vlees eet weet het: het ene lapje is het andere niet. Er is van dat vlees dat je bijna wekelijks wel op tafel zet, omdat het zo gemakkelijk is en goed bij ons Hollandse ‘aardappels-groente-vlees’-menu past. Een gehaktbal, kipfilet, karbonaadje of varkensfilet: typische voorbeelden van doorsnee vlees dat we met regelmaat eten. Niks mis mee, hartstikke lekker. Maar niet voor de dagen waarop je eens flink wilt uitpakken. Waarop je uitgebreid wilt koken, voor je eigen gezin of voor gasten. Voor dagen waarop je eens lekker lang in de keuken wilt staan, waarop je jezelf en anderen wilt verrassen met gerechten die je nog nooit eerder hebt gemaakt, en waar je echt de show mee kunt stelen.

In de supermarkt en ook bij de slager op de hoek vind je niet altijd het vlees dat bij dit soort momenten past. Zeker de supermarkt is vaak vooral uitgerust om de dagelijkse maaltijd te verzorgen, niet om bijzondere diners uit samen te stellen. Bij de slager kun je al wat meer geluk hebben, maar ook hiervoor geldt dat zij niet altijd iets bijzonders in huis hebben dat past bij je plannen. Waar vind je dan wél dat bijzondere stuk vlees dat jouw feestmaal compleet maakt? Bij de online slager! Want vlees online bestellen, dat gaat prima.

 Hoe werkt het?

Onze boodschappen online bestellen en laten bezorgen, dat doen we al steeds vaker. En ook voor andere goederen hebben we de bestelknop definitief gevonden. Maar vlees, dat is wel weer een nieuwe stap voor velen. Want hoe werkt dat dan, en hoe komt dat vlees in goede staat bij jou thuis aan?

Bij een online slager vind je zowel het dagelijkse vlees, als de wat meer bijzondere stukken. Je kunt een procureur kopen, maar ook een black angus burger. Vaak ook vlees dat je niet snel in de supermarkt zal vinden, het vlees voor echte fijnproevers. Dit wordt diepgevroren zodanig ingepakt dat het nog steeds bevroren bij jou thuis aankomt, zodat je je over bederf of kwaliteitsverlies geen zorgen hoeft te maken. Heel makkelijk, en gegarandeerd eens iets anders dan je normaal op tafel zet.